Илиан Илиев: Ако намерим подходящ нападател, може да го вземем

Илиан Илиев: Ако намерим подходящ нападател, може да го вземем

Novsport

06-01-2020, 16:53

Черно море започна подготовката си за пролетния дял от шампионата. В първия ден на подготовката отсъства Родриго Енрике, както и Аристот Ндонгала, който не е пожелал да продължи договора си, съобщи треньорът на варненския тим Илиан Илиев. Той допълни, че в отбора чакат външен халф, който играе с ляв крак. Той пътува в момента с Родриго Енрике. Очакваният футболист е бразилец с европейски паспорт.

"Това е групата. Евентуално, ако намерим подходящ нападател, може да го вземем", каза още специалистът и уточни, че повече нови няма да има. Илиев каза още, че отборът на Арда е проявил интерес към Мартин Костадинов, който е казал, че има желание да играе там и ръковоствата се разбират за трансфер.

Първата част от подготовката Черно море ще бъде във Варна до 17 януари. От 18-и отборът заминава на лагер в Турция. Варненци ще изиграят общо 8 контроли по време на своята подготовка. Първата проверка на Черно море е на 15 януари срещу Черноморец (Балчик).

На турска земя "моряците" имат предвидени 4 контроли. На 21 януари Черно море среща Олександрия /Украйна/. На 23-и съперник на варненци е тимът на СКА Хабаровск от Русия, все още не е уточнен противникът за 28 януари. Последният спаринг на отбора в Турция е срещу Македония Гьорче Петров. След завръщането във Варна Черно море ще играе с Черноморец /Балчик/ и Локомотив /Горна Oряховица/. Двете проверки са в един ден - на 5 февруари. Последната контрола е срещу Лудогорец 2 на 8 февруари. Черно море зaпoчвa oфициaлнитe cи двубoи от първенството за 2020 година c гостуване на Дунав /Русе/.

Източник: Novsport

Последни новини