Илиан Илиев: Други хора решават как ще се развиват мачовете

Илиан Илиев: Други хора решават как ще се развиват мачовете

Novsport

07-03-2018, 19:48

„Неприятно е, че загубихме мач, от който можеше да вземем нещо повече. Лошо е за момчетата, защото трябваше да постигнем минимум равенство.”

Думите са на Илиан Илиев след загубата на Черно море от Левски с 2:3 в мач от XXIV кръг на Първа лига.

„Големият проблем бе, че допуснахме леки голове. Играеш с Левски вкъщи, оставаш с човек повече, но получаваш гол. Трябваше да търсим победата и е добре тази скованост от липсата на победа вкъщи да я преодолеем, защото някои момчета могат много повече”, посочи наставникът на „моряците”.

„Опитахме да вкараме повече креативност със смените, хората ни подкрепяха и можеше да изравним, но това е футболът. Както се казва, опциите в атака са ни повече, отколкото в защита и този дисбаланс влияе в такива моменти.”

„Неприятно е заради усилията, които полагат на футболистите. Единственото нещо, което мога да кажа е, че съжалявам за тези хора, които дават пари, а остава привкус, че други хора решават как ще се развиват мачовете.”

„Не говоря за конкретната ситуация, като видя как започва да свири един съдия, знам как ще ръководи срещата. Свириха се няколко нарушения в атака, при 2:3 в тяхна полза, което е абсурдно, но не това реши мача. Ако не бяхме допуснали такива леки попадения… вината си е изцяло в нас, макар да видяхме как… няма значение.”

„Не заслужавахме да загубим, но допуснахме грешки. Трябва да видим позитивните неща, защото и двата отбора създадоха красиви положения. Нужно е да се концентрираме в защитен план, иначе се получават такива резултати.”

Източник: Novsport

Последни новини