Илиан Илиев: Искам повече в атака, трябва да играем за публиката

Илиан Илиев: Искам повече в атака, трябва да играем за публиката

Novsport

20-04-2018, 22:49

„В началото бяхме малко плахи, а трябваше да сме по-освободени. Излязохме обаче от това си състояние и успяхме да вкараме гол.”

Така коментира успеха на Черно море над Славия наставникът на „моряците” Илиан Илиев. Публиката на „Тича” скандираше името на треньора при 2:0 над „белите”, а той призова футболистите си вече да играят по-освободено, за да радват феновете.

„Тази поредица от три мача със сухи мрежи е много добре за целия отбор. Сега ще играем по-освободени, с повече настроение и се надявам вече да играем повече за публиката”, каза Илиев, но не спести и критики към състезателите си.

„Момчетата се стараха, но имам доста резерви. В последните 20-ина минути сякаш чакахме мачът да свърши, сякаш футболистите не искаха да рискуват, а да задържат победата. Има ситуации, които подценяваме, но основно резервите са ми в креативен план. Имаме доста играчи там и ако играем по-опростено, ще ни се получават по-лесно нещата. Като защита подобрихме играта от началото на сезона, но с оглед на изпълнителите ни бих искал повече от атаката.”

„Трудихме се много, за да можем вече да не мислим за баражи за оцеляване, а и видяхме на кои хора можем да разчитаме в трудните моменти”, допълни треньорът на Черно море. 

Източник: Novsport

Последни новини