Илиан Илиев: Много съм разочарован

Илиан Илиев: Много съм разочарован

Novsport

23-08-2019, 22:45

Треньорът на Черно море Илиан Илиев беше изключително разочарован след равенството 0:0 срещу Арда в седмия кръг на efbet Лигата. Варненци играха с човек повече и пропуснаха и дузпа, което обяснява разочарованието на Илиев.

“Разочарован съм много. Заслужавахме повече да победим. Първите 15-20 минути бяха трудни, но след това започнахме да играем по своя начин. За да победиш трябва да вкараш гол, а ние не успяхме. Пропуснахме и дузпа. Нямам забележка към себераздаването на футболистите. Трябваше обаче да се рискува повече и да се поеме отговорност в последните 20-30 метра. Липсата на победи започва да ни тежи."

"От тези равенства губим не само точки, а и самочувствие, което ще ни помогне да влезем по-лесно в следващия мач. Надявам се да вземем победата след седмица. Не ни дават често дузпи. Аз не бях посочил кой да изпълнява. Жоржиньо взе топката и сбърка. Може би е моя вината, че не бях посочил изпълнител. Чух, че съм бил предложен на египетския Ал Ахли, но аз си имам отбор и продължавам работа във Варна”, коментира Илиев.

Източник: Novsport

Последни новини