Илиан Илиев: На "Тича" винаги съм се чувствал като у дома си

Илиан Илиев: На

Novsport

08-01-2018, 17:47

На "Тича" винаги съм се чувствал като у дома си, обяви треньорът Илиан Илиев, който се завърна начело на Черно море след края на есенния дял от шампионата.

"Отправили сме предложения към играчи, които са били в Черно море, и чакаме техните решения. Приоритет пред тях е чужбина, което е нормално за възрастта им. Ако не успеем да ги привлечем, ще трябва да реагираме по друг начин. Зимата не е толкова лесно да се прави селекция. Целта ни е да успеем да съберем правилните хора", обясни специалистът.

"Неприятната новина е, че трябваше да се разделим с Онджей Сукуп, който има проблеми със здравето на жена си. Помоли ръководството да го освободи, за да се прибере в Чехия. Смятам, че специално за десния бек решенията ги имаме, без да се налага да търсим нови хора", допълни още новият наставник на "моряците", каза още Илиев.

"Резултатите в проверките не са важни. Важно е да се подготвим добре за първите мачове от първенството. Знаете, че програмата ни не е от най-благоприятните. Нямаме много време, но се надяваме да направим отбор, който да е неприятен за противниците ни. Всеки мач трябва да излизаме със самочувствието на фаворити. Независимо дали играем с първите три отбора в класирането, както в случая. Нямаме ли самочувствие, трудно ще постигнем победи. Трябва да го направим в тези 4-5 седмици и постепенно да изграждаме стила на отбора", завърши Илиан.

Източник: Novsport

Последни новини