Илиан Илиев: Не сме достатъчно сработени

Илиан Илиев: Не сме достатъчно сработени

Novsport

08-07-2019, 09:55

Треньорът на Черно море Илиан Илиев даде своето мнение за състоянието на отбора му преди началото на първенството в Първа лига. Това стана след последната контрола на "моряците" срещу Дунав, завършила 4:0 за варненския тим.

"Не бива да се залъгваме с резултатите. Миналата година мисля, че бихме с 6:1 Поморие, а първият мач беше доста труден с Ботев Враца, така че този мач няма да има нищо общо с първенството", обясни Илиев.

"Имаше желание, Дунав играха отворено, паднаха голове, но да не се залъгваме, че сме на 100 процента готови по една причина, че нямаме сработеност, особено в защита. Надявам се постепенно да се обиграва отбора, за да имаме повече спокойствие преди мачовете".

"При нас най-важното е, че след другата неделя никой няма да си спомня какъв отбор сме имали през миналата година, кого сме победили, а че хората чакат пак да показваме добри резултати. Не са толкова важни какви задачи си поставяме, важно колко по-бързо ще се сработи отборът в този си вид", предупреди наставникът.

"Виждате, че имаме доста млади, нови хора. Голяма ни е групата и със сигурност ще трябва да я намалим. И най-важното е всяка една тренировка да я използваме, за да се сработваме, тъй като не е лесно да излезеш с почти нова защита срещу не лош отбор като Локомотив Пловдив".

"Писаха, не знам от къде излезе, че чакаме на проби един холандски централен защитник и това е. С Абдалах Имамо ситуацията е малко комплицирана, това сега няма да го коментираме. Няма смисъл сега да коментираме неща, които още не са изяснени".

"Георги Божилов ще започне с нас подготовка, когато е готов. В случая още не е, има някакви усложнения в ахилеса, което не е добре и за нас, и за него".

"Треньорският щаб ще преценява кой ще е капитан на отбора. Със сигурност трябва да някой от по-опитните, но ако не играе всеки може да сложи лентата.", завърши Илиев.

Източник: Novsport

Последни новини