Илиан Илиев: Недоволен съм само от резултата и грешките при третия гол

Илиан Илиев: Недоволен съм само от резултата и грешките при третия гол

Novsport

10-03-2018, 19:35

Старши-треньорът на Черно море Илиан Илиев коментира загубата от Лудогорец с 3:1 в Разград и сподели, че при липсата на доста от основните играчи на отбора, той е доволен от поведението на играчите си в по-голямата част от срещата. 

"При отсъствието на основните футболисти, съм недоволен само от резултата и грешките при третия гол. От футболистите ми съм доволен, на моменти играхме като равен с равен. Създадохме няколко ситуации, а през второто полувреме някои от тях ако бяха влезли, можеше да затрудним Лудогорец.", заяви той.

"Донякъде, може би, заради липсата на самочувствие не можахме да завършваме добре атаките си. Но имаше преса и раздаване, както и опити да създаваме положения. Доволен съм от Мартин Минчев, който играе като равен с всички момчета. Всеки, който е в съблекалнята е опция. Липсваха ни Жоро Илиев и Мариян Огнянов, но за сметка на това играха други. Срещу всеки един от топ отборите играхме добре и не сме изпадали в глуха защита. Просто преходът ни към атака трябва да е по-бърз, за да не даваме възможност на съперника да развива контраатаки."

"Няма как да съм доволен като не побеждаваме срещу големите отбори, но както играем срещу тях, така излизаме и за мачовете с другите отбори, защото първенството е много равностойно.", завърши Илиев.

Източник: Novsport

Последни новини