Илиан Илиев: Нямаше да е нечестно да победим

Илиан Илиев: Нямаше да е нечестно да победим

Novsport

10-03-2019, 17:20

Наставникът на Черно море Илиан Илиев похвали момчетата си за представянето им в мача с Ботев. Според него, "моряците" са заслужавали повече да вземат трите точки, но една от причините за този изход е и състоянието на терена на "Тича".

"Не бих казал, че имаше спокойствие. Само в първите минути не се бяхме адаптирали към терена, който незнайно защо не е в добро състояние. Футболистите положиха доста усилия, адаптираха се. Мисля, че няма да е нечестно, ако кажа, че заслужавахме повече да победим."

"Трябваше да сме по-агресивни в някои ситуации в мача. Съжалявам, можехме да минем пред Ботев и да се изравним по точки с тях. Не мога да имам претенции към играчите, на този терен показаха всичко. Като цяло трябва да ги похваля, защото голямата ни цел беше да влезем в шестицата. Оттук-нататък каквото и да направим, ще е бонус", заяви Илиев пред DIEMA SPORT и говори за участието на тима в Топ 6.

"Но във всеки един мач ще търсим победата. Ботев нямаха в началото опасна атака, а по едно време можеха да ни вкарат гол. Отбори с по-голям бюджет ще се възползват от това. Ние имахме доста ситуации, които можехме да завършим по по-добър начин. Но претенции към момчетата нямам, на този терен дадоха всичко, само първия четвърт час беше с повече претенции от моя страна."

"Успяхме да променим малко нещата, не беше лесно. Имаше много време без победа вкъщи, като дойдох. Но с усилията на всички в отбора, вече донякъде имаме лице и имаме моменти, в които нямаме само самочувствие да наложим по-трайно преса. Но пък днес бяхме отборът, който игра в противниковата половина и няма как да имам забележки", завърши Илиев.

Източник: Novsport

Последни новини