Илиан Илиев обясни защо е отказал парите от Саудитска Арабия

Илиан Илиев обясни защо е отказал парите от Саудитска Арабия

Novsport

30-11-2018, 21:38

Наставникът на Черно море Илиан Илиев бе доволен от победата на неговия тим с 1:0 над Етър в първия мач от 17-ия кръг на Първа лига. Специалистът изтъкна борбеността на играчите си. Старши треньорът обясни също така защо не е прие предложението да поеме тим от Саудитска Арабия.

“Много важни точки. Победа повече на характер с оглед на тежките условия. Поздравления за футболистите, че успяха в това неприятно време и срещу противник със самочувствие, да не допуснат почти никакви ситуации пред вратата. Можеше и по-рано да решим мача, за да не се стигне до тези центрирания в края на срещата. Отбор, който иска да играе висока преса може да допусне положения пред вратата си.

Ако бяхме допуснали 7-8 гола по-малко през сезона щеше да е по-добре. Всички играчи излизат с желание, независимо дали са титуляри или резерви. Малко ни куца играта по фланга, трябва да се подобрим. Днес Марти направи няколко добри центрирания, трябва и от другата страна. Не е стигал въпросът за моята оферта до ръководството. От Саудитска Арабия искаха днес да съм там, което няма как да оставя отбора в този етап на шампионата. Ако беше в края на сезона, когато има възможност за реакция, щяхме да обсъдим до с ръководството дали има възможност за промяна”, каза Илиев.

Източник: Novsport

Последни новини