Илиан Илиев обясни защо Черно море освободи Зехиров и Макенджиев

Илиан Илиев обясни защо Черно море освободи Зехиров и Макенджиев

Novsport

15-12-2018, 14:50

„Мислехме, че през есенния полусезон можем да направим повече. С финала позагладихме нещата, но в началото бяхме много непостоянни - редувахме добри със слаби игри и резултати. Можехме да сме по-напред в класирането, но го приемаме. През втория полусезон трябва да вдигнем нивото. Да държим повече топката, което не показахме днес през второто полувреме.”

Думите са на Илиан Илиев след равенството 1:1 срещу Витоша в Бистрица. Треньорът на „моряците“ обясни и защо се е стигнало до раздялата с Атанас Зехиров и Благой Макенджиев, които дори бяха викани в националния тим на България.

“Доволни сме и от Зехиров, и от Макенджиев. Наско има много добри качества, но у дома не разкриваше потенциала си и му казах, че е по-добре да отиде някъде другаде. Много добро момче е и това са неприятни моменти. С Благой е същото. Доволни сме, но на неговата възраст е по-добре да играе, а не да е втори вратар”, разясни Илиев, който добави, че Черно море ще се подсили с двама или трима нови.

“На този терен не можем да изискваме много повече. През второто полувреме оставихме инициативата и ни изравниха. Важно беше да победим, но през второто полувреме не се получи. Печеше се да ни изравнят. Всеки един футболист показа битка и характер и не можем да сме недеволни. В крайна сметка имаше противник, който също искаше победата.“

Източник: Novsport

Последни новини