Илиан Илиев отпрати холандеца

Илиан Илиев отпрати холандеца

Novsport

10-09-2018, 10:00

Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев отпрати холандския футболист, който взе участие в контролата с Черноморец Балчик (3:1). 28-годишният Леандро дойде на проби и започна по дясното крило в спаринга с втородивизионния тим. Той остана на терена до 63-ата минута на мача, когато бе заменен от юношата Лъчезар Йорданов. Леандро обаче сериозно е изостанал с подготовката, което на този етап за Илиев е проблем.

"Разделихме се. Няма  да остава при нас. Има качества, но не е подготвен. Ако го подготвяме сега, до зимата сигурно няма да може да го ползваме и ще играе чак напролет. А на нас ни трябват хора в момента. Не предвиждаме привличането на нов футболист на всяка цена. Имаме по-малко конкуренция на фланговете и ако ни попадне такъв интересен играч, може и да го вземем, но да е готов. Ако до седмица-две не се привлече такъв футболист, после в другите паузи няма за кога. Не остават мачове", коментира пред "Тема Спорт" наставникът на варненци.

За самата контрола Илиев заяви: "Получи се добра тренировка. През седмицата се работи повече, отколкото в спаринга. Контролата беше, за да се запази игровият ритъм, така че съм доволен в този аспект".

След паузата в шампионата Черно море гостува на ЦСКА. Мачът на "Армията" е на 15 септември от 20:00 часа.

Източник: Novsport

Последни новини