Илиан Илиев отсече: До края на сезона съм в Черно море

Илиан Илиев отсече: До края на сезона съм в Черно море

Novsport

23-02-2019, 17:15

Треньорът на Черно море Илиан Илиев остана доволен от своите футболисти след успеха с 1:0 над Лудогорец и заяви след мача, че това са важни три точки, взети при тежки условия на игра. "Със сигурност е важна победата. Много трудни условия за игра. Първото полувреме ние владеехме инициативата,  второто беше Лудогорец. В края имахме и късмет в някои ситуации. Вятърът също повлия на играта. Имахме опасни атаки, Лудогорец рискуваха със смените играха в края „ва банк” с двама нападатели. Имахме ситуации за контраатаки. Надяваме се да побеждаваме винаги на нашия стадион. Поздравявам футболистите за мача в тези тежки условия. Нямаше тежки сблъсъци и контузии. Важни три точки взехме днес."

"Голът дойде от статично положение, но след това имахме още 3-4 ситуации след удар да отбележим. Имаше голямо желание от двата обора. Лудогорец вдигнаха оборотите второто полувреме."

Илиев коментира и информациите, че той може да замени Антони Здравков на треньорския пост в Лудогорец. „Това са спекулцаии. Някой казал някъде, после някой препечатал… аз със сигурност оставам в Черно море, ако ръководството ме оставят. Лятото ще решим дали ще продължаваме. Аз специално не чета почти нищо, но футболистите се влияят, казах им, че са спекулации."

"Близо е Топ 6, но не е толкова близо. Имаме още мачове да печелим. След това влизаме в четвъртфинален двубой с Ботев Пловдив, сега трябва първо да си починем."

Източник: Novsport

Последни новини