Илиан Илиев проговори за скандала с изгонените от Черно море

Илиан Илиев проговори за скандала с изгонените от Черно море

Novsport

19-06-2019, 08:29

Треньорът на Черно море Илиан Илиев говори за селекцията и скандала с освободените в края на миналия сезон играчи от клуба.

"Знаете, че правим почти изцяло нов отбор и най-напред ще трябва да направим колектив, който да играе добър и приятен за гледане футбол. Не искам да ставаме шампиони в контролите. Тези мачове са добра тренировка за официалните срещи."

"Продължаваме да търсим футболисти. Нужни са още едно-две попълнения. Ще се опитаме да привлечем български момчета. Ако това не стане, тогава ще търсим попълнения от чужбина", каза Илиан Илиев, който коментира и ситуацията с освободените от Черно море в края на миналия сезон петима футболисти.

Както е известно, от клуба преди последния мач за сезона срещу Лудогорец бяха освободени Георги Илиев, Георги Китанов, Петър Витанов, Виктор Генев и Пламен Димов.

Според обявени тогава информации футболистите са се провалили на детектор на лъжата, направен след загубения мач от ЦСКА с 1:3.

"Имаше много спекулации относно това, което стана с ЦСКА. Никой не е обвинявал никого за нищо. Каза се на футболистите, че взаимното доверие вече не съществува. Никой не обвинява никого и не е имало разследвания. Говоря за клуба. Най-добре е да се успокоят нещата, а тези момчета, които напуснаха, да си намерят нови отбори", заяви Илиев.

Източник: Novsport

Последни новини