Илиан Илиев: Пропуснахме да победим с по-голям резултат

Илиан Илиев: Пропуснахме да победим с по-голям резултат

Novsport

26-04-2019, 20:41

Пропуснахме да победим с по-голям резултат, обяви треньорът на Черно море Илиан Илиев след 2:1 срещу Лудогорец. За втори път през календарната 2019 година „моряците” надиграха шампиона на „Тича”.

„Не мисля, че само в този мач играчите спазиха тактическите указания докрай. И в предния беше така, също и срещу ЦСКА, но да не ги изброяваме сега. Доволни сме. На моменти футболистите бяха почти перфектни. Може и да е силна думата, но се виждаше, че това, което сме искали от тях, а те го могат, го направиха. Пропуснахме още положения, с които да решим мача. Затова напрежението беше до последно”, коментира специалистът.

„Най-важното нещо срещу Лудогорец беше линиите в защита да бъдат близо една до друга, а също и да скъсяваме дистанцията до човека с топката. Ако оставиш играчите на съперника свободни с топката, намират пасовете. В дефанзивен план имаше някои грешки, но все пак играем срещу Лудогорец. Не мога да съдя футболистите. Куриозното е, че там където Лудогорец не ги очаквахме да са толкова силни – статичните положения – оттам допуснахме попадение”, добави Илиев.

Източник: Novsport

Последни новини