Илиан Илиев: Първата ни цел е влизане в шестицата, после ще мислим (СНИМКИ)

Илиан Илиев: Първата ни цел е влизане в шестицата, после ще мислим (СНИМКИ)

Novsport

14-06-2018, 22:10

Първата ни цел освен намиране на игрови облик и селекция е влизане в шестицата. После ще мислим, обяви треньорът на Черно море Илиан Илиев преди старта на подготовката. Специалистът събра футболистите за първа тренировка на стадион "Тича".

„С нас подписаха Пламен Димов и Ивайло Марков. Те са централни защитници. Даниел Димов чака за чужбина, халфът от Кабо Верде ще тренира с нас докато преценя. Преговаряме и с нападател от чужбина. Истината е, че Румен Касабов подписа и ще играе в Балчик. Не искам да правя големи промени, защото като излязат 10 и влязат 10 трябва наново да започнем всичко. В момента сме с 23-ма полеви играчи, Даниел Димов е под въпрос, с нападател попълваме групата“, коментира Илиан Илиев.

Той не скри, че независимо от формата на първенството, срещите трябва да се изиграят.

„Като побеждаваш всеки формат е добър. Излизаме да играем, ще стане ясно какво търсим и тогава ще мислим. Не първо да смятаме точките без да сме показали игрови облик. Имаше моменти в миналия сезон, в които контролирахме топката, независимо на кой терен играем. Търсим още скорост на игра. При агресивна преса бързо губим топката“, каза още треньорът.

Черно море ще изиграе седем контролни срещи по време на предсезонната подготовка. Първият съперник на варненци е тимът на Черноморец (Балчик). Спарингът е на 22 юни.

Ден по-късно отборът заминава на лагер в Банско. В зимния курорт “моряците” ще срещнат тимовете на Олександрия (Украйна) на 29 юни и Септември (София) на 4 юли в Разлог. Търси се съперник за 27 юни.

На 6 юли Черно море се връща във Варна, а на 11-и ще проведе две контроли в един ден – с Лудогорец и Несебър.

Последният спаринг на варненци е срещу Поморие на 14 юли, като преди срещата ще е и официалното представяне на отбора за сезон 2018/2019 г.

Източник: Novsport

Последни новини