Илиан Илиев: Това е най-тежкият мач в моята кариера

Илиан Илиев: Това е най-тежкият мач в моята кариера

Novsport

08-08-2018, 18:05

Треньорът на Черно море Илиан Илиев е убеден, че най-важната му задача в момента е да успее да вдигне отбора психологически преди предстоящия мач с Етър. Специалистът пое вината за загубата от Септември, като коментира и грешките, които е допуснал в този домакински двубой. 

"Предстои ни труден мач с Етър. Съперникът успя да си запази отбора, опитва се да играе добър футбол, а и двубоят е на техен терен. Трябва да се вземе предвид и загубата ни от Септември у дома", започна той.

"Със сигурност това е най-тежкият мач в моята кариера, като резултат и като представяне. Не толкова ни притеснява спортно-техническият, колкото психологическият фактор от тази загуба. Нормално е аз като треньор да съм напълно отговорен за поражението", заяви Илиев. 

"Допуснах грешка при правенето на състава, сгреших и със смените. Може би сгреших и с настройката на футболистите преди мача. Емоциите от нелошо изиграния двубой с Левски повлияха. Тези неща трябва да са ми като обеца на ухото", каза още Илиан.

"Качествата ги имаме, подготвени сме, трябва да отидем и да изиграем един добър мач с Етър, и да търсим трите точки", завърши наставникът на Черно море в навечерието на сблъсъка с "болярите".

Източник: Novsport

Последни новини