Илиан Илиев: Хазартни сме

Илиан Илиев: Хазартни сме

Novsport

23-09-2018, 19:58

 Наставникът на Черно море Илиан Илиев обяви, че причина за лошите домакински резултата в Първа лига, включително и днешното поражение с 1:2 от Славия, се дължат на на многото елементарни попадения, които допускат моряците.

“Пускаме много елементарни голове. Това го казвам с убеденост и не само днес. Като цяло, ако погледнем мача, не заслужавахме да загубим. Ради Василев вместо да изравни, след 10 минути си изкара втори жълт картон. 

През второто ни вкараха с първия удар. На моменти сме хазартни. При тази висока преса вкъщи ни хващат на контри. Вкараха ни гол против логиката. Неприятното е, че имахме в наша полза и публиката, имаше подем след изравнителния гол, но допуснахме ново попадение. Опитахме се да изравним с 10 човека, но не се получи.

Това е футболът - може да си най-добрият като качества, но нямаш ли психика, не можеш да играеш голям футбол. Психологическият проблем?! Не можем да се оправдаваме с това. 

Нямахме и късмет в някои важни моменти. Повтарям ситуацията с Ради - вместо да изравним, ние оставаме с 10 човека”, коментира Илиев.

Източник: Novsport

Последни новини