Ирландец от Пирин сравни Радуканов с...Венгер!

Ирландец от Пирин сравни Радуканов с...Венгер!

Novsport

05-03-2018, 10:35

Звездата на Пирин (Благоеград) Конър Хендерсън даде обширно интервю пред издание в родината си. В него той говори за единствения си мач за Арсенал (срещу Лейтън Ориент за ФА Къп), за работата с Венгер, както и за настоящия си наставник Милен Радуканов.

“В Лига 2 се играе футбол, който аз не мога да прилагам – топката постоянно е във въздуха, изсипва се напред с изритване без цел. Затова реших, че ми трябва кардинална промяна и приех офертата на Пирин. Приятелите ми се учудиха, когато им казах, че заминавам за България, но истината е, че Милен Радуканов провежда тренировки, каквито в Лига 2 никой не може. Не съм имал такива тактически занимания от времето, в което Арсен Венгер ми беше треньор”, споделя за Хендерсън за Радуканов.

“Лудогорец са най-силният тим в първенството. Левски имат футболисти, които могат да решат всеки мач само с едно решение, въпреки че не играят толкова красиво. Предстои ни мач с ЦСКА. Това са двубоите, на които се наслаждавам и искам да премеря силите си с най-добрите в това първенство.

Всичко върви много добре за мен в България и не мисля изобщо за завръщане на Острова в следващите няколко години. Дали ще остана тук, или ще поема към друга държава – отворен съм към всякакви предложения”, каза още ирландецът.

Източник: Novsport