Иса: За Дунав предстоят много по-важни мачове

Иса: За Дунав предстоят много по-важни мачове

Novsport

29-03-2019, 23:27

Нападателят на Дунав Русе Исмаил Иса бе избран за играч на мача в срещата между Локо (Пд) и Дунав и заяви, че тепърва отборът ще има да играе истински важни мачове. Очевидно опитният нападател визираше края на груповата фаза във втората осмица, когато се пристъпва към мачове на пряка елиминация.

„Искам да благодаря за наградата. Според мен относно мача – не играхме особено добре през първото полувреме. През второто малко живнахме, но не искам да коментирам. Мач за равен.”

„Новата система 3-4-3? Правим това, което треньорът ни каже. Тези мачове сега – не, че за мен не са важни, но ни предстоят далеч по-важни. Пробваме всякакъв вид игра, всякакви схеми.” „Треньорът ни говори всеки ден, че играем мач за мач. Ще видим нататък какво ще се случва. Гледаме всеки път да се представяме по-добре.”

„Конкуренцията с Ахмед Ахмедов? Той е много добър нападател. Голяма е конкуренцията. Затова и се радвам, че във всяка тренировка трябва да се раздавам на 100 процента. В един добър отбор трябва да има конкуренция.”

„Контузията ми не е сериозна. Просто терена и от умора може би аддукторът ме заболя малко. Ще видим утре, вдругиден на тренировка. Ще бъда готов за следващия мач”, завърши 29-годишният Исмаил Иса.

Източник: Novsport

Последни новини