Исмаил Иса: По-щастлив съм, че взехме трите точки, а не че вкарах

Исмаил Иса: По-щастлив съм, че взехме трите точки, а не че вкарах

Novsport

14-07-2019, 23:50

Нападателят на Черно море Исмаил Иса остана изключително щастлив след победата над Локомотив Пловдив. Това беше негов дебют с екипа на варненци, който той ознаменува с важен гол, с който резултатът стана 2:1, след като преди това беше 0:1.

"Дано продължаваме така и в другите мачове, като за първа битка се представихме на ниво. Показахме играта си, макар че още е първи мач, не сме свикнали, а и има и нови момчета. Първото полувреме не бяхме на ниво, но след почивката бяхме концентрирани и можехме да вкараме дори още попадения", заяви Иса пред DIEMA SPORT.

"По-щастлив съм, че взехме трите точки, а не че вкарах. По-важно е, че е дебют с три точки. Не съм го тренирал положението при гола, просто знаех, че съм близо до вратата, исках да бия силно по земя и така стана попадението", заяви той по повод гола си и разкри, че вече се чувства в свои води на "Тича" и се надява на нова повиквателна за националния отбор.

"Познавам момчетата, само новите не ги знаех, но вече свиквам и нямам проблеми. С Илиан Илиев се познавам от по-рано, така че е добре. Надявам се на нова повиквателна за националния отбор, има още доста време до следващите мачове, ако се представям добре, ще получа повиквателна. Всичко зависи от мен", завърши Исмаил Иса.

Източник: Novsport

Последни новини