Кабрал: Сами си направихме мача труден

Кабрал: Сами си направихме мача труден

Novsport

11-08-2018, 23:11

Играчът на Левски Жерсон Кабрал коментира победата на Левски над Дунав (Русе) с 2:1.

“Стана доста труден мач, теренът беше потресаващ. Това пречеше не само на нас, но и на съперника. През първото полувреме не бяхме на нужното ниво. Имахме някои възможности, но не се възползвахме. Сами си направихме мача труден, а Дунав усети, че има шанс да направи нещо. Те получиха дузпа и поведоха в резултата.

След това знаехме, че ще стане много по-трудно. Причина за това а това бе и лошият терен. Благодаря на Бога, че вкарах гол, а след това имахме време да обърнем мача. Важно бе че вкарахме бързо.

Колкото по-дълго резултатът е равен или те водят, толкова по-зле за нас. За щастие вкарах хубав гол и това ни даде енергията за обра. Чувствам се много добре, това е мой втори гол за сезона, вярвам в себе си. Така мога да вкарвам голове, да правя асистениции и да помагам на отбора. Ако Левски има успехи и аз ще имам успехи. Стоянович е много страстен треньор, който иска да предаде енергията си и на нас. Той вдъхва свежест на отбора, но това е само началото. Трябва да стигнем до разбирателство и да приемем неговата визия за играта. Трябва да останем фокусирани и да продължим да работим”, смята Кабрал.

Източник: Novsport

Последни новини