Камбуров: Можем да изместим Левски от третото място!

Камбуров: Можем да изместим Левски от третото място!

Novsport

01-02-2019, 17:35

Мартин Камбуров вярва, че Берое може да измести Левски от третото място. В интервю за Канал 3 голмайсторът сподели, че една малка крачка дели неговият отбор от грандовете. Той обаче беше категоричен, че Лудогорец отново ще спечели титлата, защото е с класа над останалите.

"Сега сме точно там, където трябва. Трябва още една малка крачка, за да се доближим поне до Левски. А и те скоро продадоха Обертан. Виждате какъв бюджет имат. Левски, ЦСКА и Лудогорец успяват да привлекат по-класни чужденци. Там е разликата", коментира нападателят.

"ЦСКА и Левски не могат да се доближат до Лудогорец, въпреки че това беше най-слабата есен на "орлите". ЦСКА не успяха да ги бият на "Армията", да не говорим за Левски. За да се случи нещо различно, трябва да стане голям катаклизъм в Лудогорец. Много специалисти и футболни хора се обединяваме в едно - Лудогорец е най-качественият отбор!", сподели още той.

Камбуров подкрепя евентуален трансфер на Мартин Райнов в Левски, защото това ще означава развитие за него. Един от ветераните в българския футбол смята, че Георги Петков или Тодор Неделев е трябвало да стане футболист на годината. Но заяви, че уважава избора на журналистите.

"Уважавам Гошо Петков. Той и Тодор Неделев заслужаваха да станат "Футболист на годината". Един от тях трябваше да спечели. Колкото и да говорят, Гошо Петков сам спечели Купата за Славия. Тошко Неделев направи хубава година", коментира Камбуров.

Източник: Novsport

Последни новини