Капитанът на ЦСКА: Паднахме от високо и ни боли

Капитанът на ЦСКА: Паднахме от високо и ни боли

Novsport

29-04-2018, 22:36

Капитанът на ЦСКА Божидар Чорбаджийски заяви след края на мача между "армейците" и Ботев, загубен от неговия отбор с 2:1, че "червените" не са имали късмет в Пловдив и тепърва ще се анализира на какво се дължи спадът във формата на тима през пролетта.

"Най-просто казано те вкараха два гола, а ние един. Изпуснахме доста ситуации, накрая и късметът не беше с нас. Не бих казал, че нямахме настроение след отпадането от Купата. Тренираме без напрежение и има насторение в отбора, но просто не успяхме да победим днес."

"Всички се питаме какво се случи, видно е, че има спад в играта, причините сигурно са много, тепърва ще анализираме. Не е приятно за всеки един от нас, паднахме от високо и ни боли. Със сигурност играем с настроението отпреди, но трябва да се опитаме да вдигнем главите и да излезем с достойнство от следващия мачове. Феновете със сигурност ще са на стадиона на 5 май, никога не са ни оставяли без подкрепа. Длъжни сме да завършим сезона с чест заради тях и ще дадем най-доброто от себе си, за да ги зарадваме.", заяви Чорбаджийски.

Източник: Novsport

Последни новини