Карагерен: Никога не съм казвал, че ще напусна Дунав

Карагерен: Никога не съм казвал, че ще напусна Дунав

Novsport

04-01-2018, 12:44

Никога и никъде не съм казвал, че ще напусна Русе, а и никой в Дунав не ми е казвал, че не ме иска, обяви Бирсент Карагерен, който беше цитиран в някой медии, че иска да се завърне на Лаута, но от настоящия му клуб не го пускат.

"Няма да ходя в Локо (Пловдив), категоричен е той в интервю за русенския вестник "Утро".

В момента той се намира в родния Асеновград, където прави леки бегови упражнения след операция на рамото. Бирсент беше контузен на мача с Етър от сенегалеца Бадара. Тогава напусна терена със счупена на няколко места ключица.

"Няма вариант за Локо. Имам само сантименти към този отбор. Първо, не съм получавал никаква оферта. Освен това спортно-техническият щаб на Дунав ми даде достатъчно ясно да разбера, че и през пролетта ще разчитат твърдо на мене", казва Карагарен и добавя, че на 8 януари ще е на линия за първия лагер на отбора в Русе. 

Междувремвенно се разбра, че Дунав се е разбрал с централен защитник. Той е с опит в елита на България, има и стаж в отбори от чужбина.

Водят се и преговори за привличане на нападател от кавказка република. Той ще пристигне на проби и ще участва в поне няколко контроли. 

Източник: Novsport

Последни новини