Каранга към Десподов: Машино, бродирай!

Каранга към Десподов: Машино, бродирай!

Novsport

17-06-2018, 08:05

Двама от най-добрите играчи на ЦСКА Каранга и Десподов са доста близки извън терена и често демонстрират отличните си взаимо отношения. Вчера крилото публикува снимка заедно с бразилеца в социалната мрежа Instagram. Двамата са прегърнати, а Каранга се включи и с коментар към кадъра. "Машино, бродирай. Ти си топ-топ играч!", написа бразилецът.

Двамата   често   си партнираха на терена през изминалия сезон, но сега в контролите минутите им заедно на игрището ще са по-малко. Каранга със сигурност пропуска проверката с Етър в понеделник, а също и първата в Австрия - срещу японския Нагазаки на 23 юни (събота). Бразилецът е под въпрос и за мача с руския Уфа, който ще е на 27-и.

Преди официалните мачове се очаква Каранга да вземе участие в три контроли - с Шахтьор на 30-и и Брьондби на 2 юли в Австрия, както и в последната от подготовката, която ще се играе на "Армията" на 6 или 7 юли. Тогава ще е официалното представяне на отбора. Датата зависи от това дали червените ще са домакини или гости в първия мач от Лига Европа - на 12 юли.

Източник: Novsport

Последни новини