Кешеру: Олекна ми, че вкарах два гола

Кешеру: Олекна ми, че вкарах два гола

Novsport

02-09-2018, 23:55

Нападателят на Лудогорец Клаудиу Кешеру заяви след победата над Дунав, че му е олекнало, след като вкара два гола.

„Ние започнахме мача много силно. Осигурихме си перфектен старт. Всички знаехме, че ще бъде трудно и трябва да се вложим максимално. В началото започнахме на висока скорост, след това намалихме оборотите и това ни затрудни в известна смисъл. Най-важното е, че се завърнахме към добрите резултати и контролирахме ситуацията в средата на терена“, коментира Кешеру.

„За да бъда откровен, първият гол, който вкарах сме го тренирали много още от миналата година. Видях разположението на футболистите пред мен и това ми помогна много. На тренировка тези неща ми се получават. Щастлив съм, че и днес това се получи. Олекна ми, че вкарах два гола“, добави нападателят.

„Ние искаме да бъдем максимално прецизни. Подобряваме се, както физически, така и тактически. Всичко отнема време и много работа“, продължи той.

„Новият футболист, който пристигна в отбора не променя моя начин на работа. Моята мотивация винаги е на топ ниво и винаги се стремя да се подобрявам. Това, че има повече конкуренция е добре за отбора“, каза още Кешеру.

Източник: Novsport

Последни новини