Кешеру: Победата срещу Левски ни върна самочувствието и настроението

Кешеру: Победата срещу Левски ни върна самочувствието и настроението

Novsport

29-03-2019, 18:36

Нападателят на Лудогорец Клаудиу Кешеру призна, че победата срещу Левски е върнала самочувствието и настроението в играта на отбора.

„Чувствам се много добре. Когато вкарам гол за националния отбор е нещо, което е много специално. В националния отбор има добра атмосфера. Чувствам се добре и играя добре. Имаме шансове да се класираме и това е важно. Има много ентусиазъм в нас“, коментира Кешеру.

„Ние знаем много добре, че Лудогорец е отбор, който се чувства добре на големи мачове. През миналата година на този етап от сезона ситуацията горе-долу беше същата. Имахме три точки пред ЦСКА преди директния мач срещу тях. Сега имаме пет. Почваме плейофа в добра форма и сме готови да спечелим отново шампионската титла.

Първият мач, който идва е най-важният. Не може да мислим кой мач е по-важен“, добави той.

„Предстои ни важен мач с три точки. След това имаме мач за Купата, който ще искаме да спечелим. След това имаме още един мач срещу ЦСКА за първенство, който отново ще искаме да спечелим“, продължи румънският футболист. 

„Имаме много футболисти, които притежават качества.“

„В Лудогорец има много големи футболисти, с голям характер. Един треньор не може да промени много неща. Има различни идеи, но най-важното е да побеждаваме. Един треньор не може да промени много неща. Има различни идеи, но най-важното е да печелим и да играем добре. Може да се съхраним единствено с победи. Треньорът не може да промени отбора за една-две-три седмици“, допълни голмайсторът на Лудогорец.

„Победата срещу Левски ни върна самочувствието и настроението. Нашият проблем беше в нашата глава. Срещу Ботев Враца спечелихме с добра игра. Победата срещу Левски потвърди нашата форма. Всички знаем, че след трите мача, които не спечелихме трябваше да постигнем да победа“, каза още Кешеру. 

Източник: Novsport

Последни новини