Кирил Ивков: Във всички фази Левски бе по-добър от ЦСКА

Кирил Ивков: Във всички фази Левски бе по-добър от ЦСКА

Novsport

30-09-2018, 08:56

Членът на Надзорния съвет на Левски Кирил Ивков коментира успеха над ЦСКА. Легендата на сините засипа с похвали треньора Славиша Стоянович.

"Във всички фази Левски бе по-добър от ЦСКА. Не очаквах съперникът да бъде толкова зле. Изключително съм щастлив, защото отдавна не сме били този съперник за първенство. Победата на Левски е съвсем заслужена.

Ако продължава така, отборът има сили за нещо повече. Промяната я донесе най-вече старши треньорът. Откакто бе назначен, съм всеки ден на „Герена" и гледам тренировките. Мисля, че отборът ще върви напред.

При Стоянович поведението на играчите е съвсем друго - има усмивки, има настроение и закачки. Води добре заниманията. Тренировките са му много добри - те се доближават до мачова обстановка. Това, което се прави на тях, после се пренася и в двубоите", каза Ивков.

Той разкри и какво трябва да свърши ръководството през зимата. "Видяхме, че Левски може да е силен и в предни позиции. Има обаче неща за изправяне. Иска ми се да намерим силен централен нападател, дай Боже това да стане през зимата", каза спецът.

Ивков посочи, че сините не трябва да вирват носове след успеха. 

"Не бива да прекаляваме с изказвания. Защото такива е имало от нашите шефове - "Шампиони". Така само се внася смут в отбора. Нека не говорим за титла още от сега", завърши той.

Източник: Novsport

Последни новини