Кирилов: Бяхме изненадващо припряни!

Кирилов: Бяхме изненадващо припряни!

Novsport

25-08-2018, 23:17

 Бяхме изненадващо припяни, отбеляза треньорът на Витоша (Бистрица) Росен Кирилов след загубата от Ботев (Пловдив) с 0:2.

"Отдавам го на прекалената амбиция на футболистите да се докажат и на всяка цена да победят, но прегоряха", каза още специалистът.

"През първото полувреме отстъпвахме в единоборствата, а срещу класен отбор като Ботев е трудно, когато не печелиш борбата за първа топка. От играта след почивката съм доволен, но от първото - не", добави той.

Относно грешките на вратаря, Кирилов обясни: "Нормално, млад вратар, абсолютно всички бъркаха, младите така израстват. Второто полувреме бяхме дори по-добри, имахме желание да вкараме, създадохме ситуации, които можехме да изиграем по-добре, но класата на Ботев си каза думата."

"Лъчо Котев и Наско Милев заслужено получиха повиквателни за националния. Те са футболисти с качества, тепърва ще израстват и са част от бъдещето на българския футбол. Не можем да си позволим суперзвезди и ще продължим да залагаме на млади момчета", каза още треньорът.

"Срещу Черно море ще се борим, няма да се затваряме в глуха защита, ще се надиграваме", обеща Кирилов.

Източник: Novsport

Последни новини