Кирилов: Локо Пловдив е страхотен отбор

Кирилов: Локо Пловдив е страхотен отбор

Novsport

05-10-2019, 20:31

Треньорът на Етър остана разочарован след изключително неприятната домакинска загуба на Етър с 0:5 от Локомотив Пловдив в мач от XII кръг на efbet Лига.

„Тежка и странна загуба. Ще анализираме тепърва, за да намерим причините. Тежко ми е на мен и на футболистите. Не очаквахме да допуснем толкова неприятна загуба. Опитахме се да играем, футбол, но допуснахме лоши грешки. Загубихме самочувствие след ранния гол и оттам така и не се възстановихме“, каза Кирилов, цитиран от Гонг.

„Локо Пловдив са страхотен отбор, играят много добре и са трети в класирането в момента. Имахме план да изнасяме по-директно топката, но реално ни вкараха два гола точно от грешки при градежа“, допълни той.

„Разговаряхме с ръководството. Повечето ни играчи са извън физическа форма и това го експлоатират съперниците ни. Сигурен съм, че когато се възстановят играчите ще сме много добър отбор отново.“

„Напрежение във футбола винаги има. Сега е малко повече от обичайното. Сигурен съм обаче, че ще излезем от тази дупка и ще се върнем към добрите резултати“, завърши треньорът на Етър.

Източник: Novsport

Последни новини