Киров: Има доста мачове, няма как да отпиша първенството

Киров: Има доста мачове, няма как да отпиша първенството

Novsport

14-04-2018, 17:11

Има доста мачове до края, няма как да отпиша първенството, обяви треньорът на Ботев (Пд) Николай Киров след загубата на тима му с 2:3 от Берое в Стара Загора.

"Отбелязаха ни три гола, твърде много е, имахме проблеми в защита, подценихме една-две топки. При първия и третия гол една борба в центра, ако бяхме направили по-дборе, можеше да ги предотдвратим", смята специалистът.

"Динамичен двубой, отстъпвахме в двубоите 1:1 във фаза защита. Трябва да се взимат по-точни индивидуарни решения. При третия гол им подарихме топката в центъра, после един на един не се справихме, а и не знам защо Цонев беше сам в наказателното поле", каза още Киров.

"Дали Стивън Петков ще започва титуляр или резерва ще покаже бъдещето, Избираме най-доброто за отбора. Когато преценим, че в дадена среща Стивън ще е полезен, ще го пуснем от първата минута. Треньорите определяме състава и си носим отговорността", добави той.

Киров се оплака от сгъстения цикъл от мачове: "Картоните натежават, малка група сме като цяло, надявам се да се справим."

Източник: Novsport

Последни новини