Киров: Можем доста повече в атака

Киров: Можем доста повече в атака

Novsport

27-10-2018, 19:34

Най-важното и най-хубаво са трите точки, това беше задачата ни днес. Можем доста повече в атака. Не трябва да прибързваме и трябва да си затваряме мачовете много преди техния край. Това заяви треньорът на Ботев Пловдив Николай Киров след успеха с 1:0 над Ботев Враца.

"Качествата ги имат състезателите. Просто в двубоите има напрежение и е плод на прибързаност. Трябва повече самочувствие и точност. Пред нашата врата имаше малко ситуации, крайните защитници се справиха в края на мача, когато имаше повече центрирания", добави специалистът.

Киров заяви, че не е съгласен с думите на Стивън Петков след края на мача, че „канарчетата” са се подвели по играта на своя противник с дълги топки. „ Не съм съгласен с мнението на Петков, всеки си има мнение. Не знам какво е имал предвид, но работа на състезателя е на терена, а не да коментира отбора.”

„Това е хубавото, че хората, които влизат, помагат за победите на отбора. Трябва да имаме свежест в отбора и ще има ротации, заради сгъстения цикъл.”

"Намираме се там, където сме заслужили. Стартирахме лошо, но съумяхме да наваксаме откъм точки. Има още да се развиваме като отбор."

„Сериозен двубой със специфичен заряд. Сега е важно да възстановим играчите и да се подготвим по най-добрия начин за срещата”, каза на финал специалистът за предстоящия мач на Ботев с Берое за Купата на България.

Източник: Novsport

Последни новини