Киров: Не ни интересува с кой ще играем на плейофите

Киров: Не ни интересува с кой ще играем на плейофите

Novsport

19-04-2019, 20:05

Мачът със Септември е важен, но и предната седмица казах, че нас не ни бърка с кой ще играем. Дали с Верея, дали със Септември, дали с Витоша...Казвам го със самочувствие, тъй като виждам израстване и на базата на футбола, който практикуваме в този момент, коментира треньорът на Дунав Людмил Киров след успеха с 2:0 срещу Локомотив Пловдив. 

„Доволен съм играта ни днес. Хубаво е, че от мача на мач играем все по-добре. Благодарение на победите, които записахме последните седмици, трупаме самочувствие и нещата се получават. Днес търсихме повече успеха. Наясно сме, че имат важен реванш за Купата на България, но нас това не ни интересува. Благодаря на тима за раздаването днес”, сподели още Киров.

„Дали има дузпа, дали не – съдията решава. Не мога да коментирам”, продължи той.

„Пет мача без загуба имаме. Цари спокойствие и увереност в играчите и виждам как работата се получава", добави треньорът на Дунав Русе.

„Вторник Септември има реванш с Локо Пловдив. Понеделник се събираме и мислим за мача с тях. Нужно ни беше време и сработка. Вече четири месеца сме заедно и берем плодовете от съвместната ни работа”, завърши Киров.

Източник: Novsport

Последни новини