Киров: Съжалявам, че не взехме трите точки

Киров: Съжалявам, че не взехме трите точки

Novsport

07-04-2019, 22:18

Наставникът на Ботев (Пловдив) Николай Киров изрази разочарование от равенството 1:1 с Берое в Стара Загора. Специалистът смята, че тимът му повече е заслужавал трите точки в дербито на Тракия.

"Реално погледнато съжалявам, че не взехме трите точки. Освен периода от петата до 30-ата минута, ние контролирахме мача, но не реализирахме нашите положения. В най-добрия ни момент от срещата допуснахме грешка, която даде шанс на Берое да поведе. Хубавото е, че бързо се вдигнахме и върнахме попадението, а след това търсехме до края на мача да победим."

"Берое контролираха първото полувреме, но ние имахме шансове и една греда, докато те нямаха кой знае какви положения. Имахме много тежка седмица с гостуване на Левски, Черно море за Купата, но по нищо не се видя на терена, че сме играли 120 минути в четвъртък. Това се дължи на лекарския щаб и на кондиционния треньор Атанас Николов."

Надявам се, че на Пиргов проблемът му е от удар и няма сериозен проблем. Бъдещето ще покаже колко сме готови за мачовете с ЦСКА-София. Сега най-важно за нас е мачът с Черно море, тъй като ще се борим и на двете места. Както за четвъртото място в първенството, също така и за Купата на България, ако продължим напред в турнира", сподели Киров.

Източник: Novsport

Последни новини