Козенца пак иска Андреа Христов

Козенца пак иска Андреа Христов

Novsport

16-07-2019, 09:03

Козенца пак иска централния защитник на Славия Андреа Христов. Това обявиха медиите в Италия. В края на юли ще има среща в Милано между представители на бранителя и старши треньора на тима от Серия Б Стефано Тринчера, това разкри пред ti-focosenza.it адвокатът на играча Пламен Пейчев.

Както е известно, през пролетта Андреа Христов бе под наем в Козенца, който завърши на 10 място в Серия Б. Той записа само три мача срещу Беневенто, Пескара и Карпи, но въпреки това е оставил добри впечатления у Тринчера. Сега от Козенца отново искат играча под наем за още 6 месеца.

"В момента Христов е в Славия, но би искал да се върне в тима. Козенца не се възползва от опцията да го откупи, а тя изтече на 15 юни. Момчето обаче остави вратата отворена. За това в края на юли насрочих среща в Милано с Тринчера, за да направим оценка на ситуацията за нов наем. Всичко обаче може да се развие и в последния ден от трансферния прозорец", каза Пейчев. В първия кръг с Витоша роденият през 1999 г. бранител остана резерва.

От Италия в Славия това лято се завърна и нападателят Калоян Кръстев, който донесе победата над тигрите с 3:2 на "Овча купел". За последно той бе в Болоня.

"Калоян бе под наем в Болоня. Наш играч си е. Надявам се да направи още силни мачове и пак да излезе навън. След ситуацията със Синиша Михайлович в Болоня стана малко сложно. Мисля, че е добре, че се върна", коментира президентът на столичани Венцеслав Стефанов. Интересното е, че в началото на 2018 година бе обявено, че Кръстев е подписал за 4 години с Болоня.

Източник: Novsport

Последни новини