Кокала: Явно Делио Роси не познава футболистите

Кокала: Явно Делио Роси не познава футболистите

Novsport

21-02-2018, 10:54

 Емил Велев е треньорът, който донесе последната титла във витрината на Левски. Кокала в момента е главен мениджър на Спартак (Плевен), но има своето мнение за случващото се със „сините“, които показаха в мача с Ботев (Пд), че не са мръднали и със сантиметър напред по време на подготовката.

„Очаквах много повече от Левски в мача с Ботев. „Сините“ са отбор, който трябва да пресира съперника в собствената му половина от първата минута. Това важи особено за мачовете на „Герена“. Не видях такова нещо в мача с Ботев. Отделно от това Левски беше много лесно разгадаем в атака и топката рядко стигаше до нападатели“, започна Кокала, цитиран от „Меридиан мач“.

„Изненадах се, че само двама от новите бяха титуляри срещу Ботев. Странно беше и това, че Буш беше пуснат в игра чак 5 минути преди края на мача. Това е необяснимо. В същото време този Кабрал не го видяхме на терена. Понрави ми се включването на Паулиньо. Явно треньорът не познава футболистите, но не знам и кога ще ги опознае. Дадено му е цялото време на света, за да се справи с тази задача. Дано да успее“, завърши Велев.

Източник: Novsport

Последни новини