Копата: Класата на ЦСКА е твърде ниска, за да се бори за титла

Копата: Класата на ЦСКА е твърде ниска, за да се бори за титла

Novsport

05-12-2019, 09:45

Бившият защитник на ЦСКА Иван Зафиров говори пред "Тема Спорт" за предстоящите битки с Арда и цялостното представяне на армейците през сезона. Копата смята, че нивото на отбора е по-ниско спрямо предходните кампании.

"Класата на ЦСКА е твърде ниска, за да се бори за титла. Вижда се, че е далеч от истината. Ако отборът беше победил Лудогорец, можеше и да се надява на нещо, но при настоящата ситуация не виждам как ще стигне до първото място. Защо се получава така трябва да питате хората в клуба, които отговарят. Аз не мога да кажа от тяхно име. Явно обаче нивото е спаднало спрямо последните сезони. През миналия шампионат ЦСКА не игра впечатляващо, но поне беше в битката за титлата дo последно. Сега ситуацията е доста по-различна", отчете Зафиров.

"Оттук остава купата. Задължително е да се спечели трофеят. С Арда обаче няма да е никак лесно. Това е приличен отбор. Ще има много битка и съм сигурен, че Арда ще се хвърли здраво за победата. Но ЦСКА няма друг вариант освен да победи и да преследва купата. Това остана на тима. Едно време този турнир никога не е бил първостепенен за нас, но в настоящата ситуация поне дава шанс за трофей и евроквота", допълни Зафиров.

Източник: Novsport

Последни новини