Костадин Ангелов: Всички ни бяха отписали

Костадин Ангелов: Всички ни бяха отписали

Novsport

21-05-2018, 19:55

Старши треньорът на Витоша Костадин Ангелов остана доволен от победата над Пирин. По този начин столичани си осигуриха бараж с Локомотив (София), който може да им осигури мачове в Първа лига и през следващия сезон.

"Играхме по-добре от съперника. Огромна роля изигра и това, че всички ни бяха отписали. Борихме се. Голямо браво и благодаря на всички момчета - всичко се дължи на тях.

Не трябваше да прибързваме и да имаме контрол над топката, което го направихме. Трябваше да тичаме до последната секунда.

Аз постоянно повтарях, че вярвам, че човек трябва да се труди и да бъде добър. Днес си заслужихме късмета.

При нас нещата са така - когато губим, обвиняваме съдиите. Допуснали са грешка, но не е било умишлено. Съдията се справи с мача.

Крайно време беше момчетата да си повярват. Миналата година на моя имен ден влязохме в "А" група. Вярвах, че и днес това ще ни помогне.

Витоша може да показва много по-добър футбол от това в края на второто полувреме. Но победата ни беше ценна и се дръпнахме. Но не допуснахме сериозни гррешки.

На даниел Пеев най-вероятно няма да разчитам и другата седмица. Не мисля за селекция. Нека видим какво ще се случи. Не трябва да изпадаме в огромни радостни настроения. Локомотив (София) е фаворит в мача помежду ни", коментира Костадин Ангелов.

Източник: Novsport

Последни новини