Костов: Разплаках се, когато ми казаха да влизам в игра

Костов: Разплаках се, когато ми казаха да влизам в игра

Novsport

08-12-2019, 19:01

Чувствам се добре и се радвам, че отново бях на терена. Щастлив и здрав съм, така че всичко е окей. Насълзиха ми се очите, когато чух скандиранията на феновете. Благодаря им – това е нещо голямо за мен и ще работя много здраво, за да продължа да радвам хората, обяви нападателят на Левски Станислав Костов след завръщането си в игра от началото на месец август. 

„Минах през труден период. Искам да благодаря на ръководството и треньорът. На всички в Левски и моето семейство. Помагаха ми много и усещах, че съм важна част от клуба. Павел Колев и Ивайло Петков също, тъй като в труден момент ми предложиха договор”, продължи Костов.

„В Левски винаги са най-добрите футболисти и конкуренцията трябва да е убийствена. Радвам се за Робърта и Алар – те са страхотни. Имаме тежък последен мач, а после след Нова година да сме здрави всички ще работим да направим Левски шампион. Виждате, че намаляваме точки на Лудогорец”, каза още той.

„Надявам се да съм здрав и да се подготвя добре. Знам, че ще ми е трудно, но дано до март всичко е добре, да тренирам и да съм в помощ на Левски и националния отбор”, завърши Станислав Костов.

Източник: Novsport

Последни новини