Коце Ангелов: Всеки заслужава втори шанс

Коце Ангелов: Всеки заслужава втори шанс

Novsport

04-04-2018, 17:25

Старши треньорът на Витоша (Бистрица) Костадин Ангелов е убеден, че ако футболистите му се възползват от головите ситуации, които се откриват пред тях по време на двубоите, неимоверно ще повишат самочувствието си.

Специалистът похвали момчетата си за демонстрирания характер при равенството като гост на Славия (0:0) и заяви, че всеки заслужава втори шанс, за да докаже и запази мястото си в елита на България.

Витоша със сигурност ще приключи плейофната фаза в шампионата на последното, 4-то място в Група “А” и ще играе бараж срещу третия от Група “Б”.

“Доволен съм от желанието, от борбата на играчите ми. Има притеснение в нашите редици. На мач пред нас се откриват две-три ситуации за гол. Ако успеем да реализираме една от тях, това неимоверно ще повиши самочувствието на футболистите. Нулевото равенство срещу Славия не е наш проблем, то е проблем за другите отбори. Нашата цел е да затрудним максимално съперника си. Аз вярвам, че всеки заслужава втори шанс в живота, така че, ако другите отбори наистина превъзхождат Витоша, нека го покажат на баражите”, коментира Ангелов.

Източник: Novsport

Последни новини