Краси Балъков с едно наум за Витоша

Краси Балъков с едно наум за Витоша

Novsport

05-10-2018, 12:30

Етър приема Витоша (Бистрица) в мач от десетия кръг на Първа лига. Двубоят е в неделя, 7 октомври, от 14:30 ч. на стадион "Ивайло". Етър е в серия от пет поредни мача за първенството и купата без загуба, като записа три победи и две ремита. От клуба обаче заявиха, че не е необходимо да се гледа назад и най-важен е всеки предстоящ мач, а целта е да се съберат максимален брой точки в редовния сезон преди плейофите. 

"Мачът ни срещу "Витоша" ще е най-тежкият в последните 3-4 кръга. И като формат, и като начин на игра, се очаква труден двубой", предупреди главният мениджър Красимир Балъков. "Познаваме Витоша, но лично аз не съм водил Етър срещу тях досега. Бих казал, че са леко непредсказуеми. При тях в момента има голямо спокойствие, постигнаха напредък, имат млад и преспективен треньор в лицето на Росен Кирилов, на когото желая успех занапред в кариерата", каза Балъков. 

Той се обърна с призив към феновете да приемат двубоя ни с "Витоша" като отговорен мач и да дойдат да подкрепят отбора. "Ние трябва да се настроим максимално отговорно и да се вложим на сто процента, ако искаме да спечелим", категоричен бе Красимир Балъков. 

Източник: Novsport

Последни новини