Кристиян Добрев: Представянето на Левски е срамно (ВИДЕО)

Кристиян Добрев: Представянето на Левски е срамно (ВИДЕО)

Novsport

21-07-2018, 13:14

"Септември е амбициозен проект и целта ни е да налагаме младите играчи от нашата школа. Много от футболистите в юношеския национален отбор на България са от нашата школа, надявам се те да преминат в младежкия и след това и в мъжкия национален отбор."

Това заяви сподели спортният директор на Септември Кристиян Добрев, който даде специално интервю за предаването "Спорт в обектива" по Канал 3.

Добрев разкри по какъв начин се е готвил отборът и какви са целите му през новия сезон.

„Подготовката мина добре, изиграхме няколко контролни срещи и нямаме нито една загуба. Ние сме най-младият отбор в Първа лига, 70% от нашите футболисти са на 18,19 и 20 години. Септември е амбициозен проект и целта ни е да налагаме младите играчи от нашата школа. Много от футболистите в юношеския национален отбор на България са от нашата школа, надявам се те да преминат в младежкия и след това и в мъжкия национален отбор. С толкова млади играчи трудно можем да си поставяме големи цели, важното е да запазим мястото си в Първа лига и да се представим по-добре от миналата година“, заяви той, смятайки, че разградчани ще бъде шампионът през новия сезон. "Лудогорец безспорно е най-добрият отбор в България, с най-голям бюджет, с опитни футболисти и те според мен са основния фаворит за титлата. За Лига Европа ще се борят ЦСКА, Левски, Берое и Ботев Пд, но и други отбори могат да се представят добре“.

Септември ще проведе домакинските си срещи на стадион „Васил Левски“ и през новия сезон, въпреки плановете стадион "Септември" да стане модерно спортно съоръжение. Кристиян Добрев смята, че формулата на Първа лига е добра, като трябва да се реши какво да се прави с тима, останал последен в класирането. Той заяви, че Лудогорец заслужено се е класирал за втория кръг в Шампионската лига, както и похвали представянията на Славия и ЦСКА, но определи отпадането на Левски от Лига Европа като срамно.

Източник: Novsport

Последни новини