Кристиян Добрев със своя версия за мелето в аматьорски мач

Кристиян Добрев със своя версия за мелето в аматьорски мач

Novsport

10-04-2019, 08:56

Спортният директор на Септември (София) Кристиян Добрев сподели своята версия за мелето по време на среща от аматьорски турнир в София. Припомняме, че момче пострада тежко по време на боя.

"От обикновен мач между два отбора, в който преди репортажа, който излъчихте, не се видя как започва ситуацията, се стигна до бой. Имаше удар при спряла игра в главата. Стана някаква разправия между двамата противници.

Отидох да разтърва двамата, оттам бях нападнат в гръб и ми бяха нанесени удари. Съжалявам, че има инцидент със счупен нос. След като ме нападнаха видях, че събарят Тенчо Вутов на терена. Оттам стана меле и имаше размяна на удари. На камерите се вижда как аз се изнасям настрани. Има компетентни органи, които могат да преценят. Имаше агресия от тяхна страна как ще пребият 40-годишни чичаци.

Не мога да кажа, че са деца. Доста добре сложени са. Едното момче е около 1.90 см. Не сме гамени и хулигани. Неприятно е за родителите, че се стигна дотам. Такива инциденти се случват многократно по тези лиги.

По принцип съм спокоен човек. Агресията бе от тяхна страна и то по време на целия мач. Има съдии, които също ще си кажат мнението. Случката не е такава, каквато е предоставена от техния отбор. В цялата ситуация най-агресивни бяха двамата братя", каза Добрев пред "Нова".

Източник: Novsport