Крушарски: Аз съм треньорът, очаквайте изненади след 15-ти април

Крушарски: Аз съм треньорът, очаквайте изненади след 15-ти април

Novsport

02-03-2019, 18:48

Президентът на Локомотив Пловдив Хрсото Крушарски направи силно изявление след шампионатния успех над Берое с 4:1 в мача от 24-ия кръг. Босът заяви, че "в момента той е треньорът" на тима и апелира наставникът на "черно-белите" Бруно Акрапович да бъде оставен на спокойствие. Освен това, Крушарски демонстрира твърда позиция, че докато той е начело на клуба Александър Станков няма как да стане треньор.

Босът също обяви, че след 15 април може да се очакват изненади около пловдивски тим.

"Не търся реванш от никого. Почтен човек съм и си върша работата. Искам само разбирателство и да се направи нещо. Длъжник съм само на майка си и на баща си, Бог да ги прости. Назначил съм четирима съветника, за да търсим български футболисти, и да се спре да се говори, че само привличаме чужденци. Да видим какви играчи ще докарат. Докато съм в Локомотив, а това ще е още дълго, Александър Станков няма да стане треньор. Бруно Акрапович го оставете на мира, в момента съм треньор аз", заяви Крушарски.

"Тези, които вдигат плакати, да не го правят анонимно, а да направят поне нещо. Да покажат как се правят пари. Аз съм Христо Крушарски от село Говедарци и правя стадион и база и се надявам след време да дойдат и да кажат: "Ей браво на този тъпанар, направи нещо". Аз съм винаги бил открит. От село Говедарци съм и не го крия. Чакайте много изненади след 15 април. Да видим дали някои ще извадят и 2 лева", допълни благодетелят на "смърфовете", цитиран от БТА.

Източник: Novsport

Последни новини