Крушарски: Георги Илиев е твърд, през зимата спира

Крушарски: Георги Илиев е твърд, през зимата спира

Novsport

04-11-2019, 11:00

Президентът на Локо Пловдив Христо Крушарски говори пред "Тема Спорт" за предстоящия мач със Славия утре от 15:00 часа в "Овча купел": "Едни и същи въпроси ми задавате преди всеки мач. Аз ви повтарям същите думи и вие пак си питате. Казвам ви, че отново ще бием. То това и се случва в последно време, така че явно има полза от думите", заяви Крушарски.

По отношение на ситуацията с Георги Илиев и Стивън Езе, които са пред напускане през зимата, Крушарски коментира: "На Езе още чакаме да му дойде акълът. Ще изчакаме още малко, според мен ще се осъзнае и ще подпише нов договор. При Георги Илиев нещата са по-различни. Той е твърд -спира през зимата. Истински мъжкар, защото държи на думата си. Въпреки че играта му върви, Жоро е категоричен, че няма да продължи и напролет. В събота му честитих за рекорда по участия в елита. Казах му, че винаги е добре дошъл в Локомотив, ако иска да работи в клуба. Портата е широко отворена за него", допълни Крушарски.

Днес от 13:30 часа Георги Илиев ще бъде награден за футболист №1 на миналия кръг, в който черно-белите победиха Черно море с 1:0. В тази среща Илиев записа рекордното в историята участие №455 в елита.

За финал провокирахме Крушарски - кой ще спечели дебат между него и друг собственик, който не се пази от медийни изяви - Венци Стефанов. В типичния си стил силният човек в Локо отговори: "С Венци Стефанов имаме различен стил на игра. Той е малко по-силов, аз съм по-директен. Той ги забива, а аз ги разковавам!".

Източник: Novsport

Последни новини