Крушарски по бизнес дела в Грузия

Крушарски по бизнес дела в Грузия

Novsport

22-05-2019, 08:15

 Президентът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски в момента е по бизнес дела в Гурзия. Силният човек ще се прибере у нас в четвъртък. След това Крушарски ще разговаря с щаба, за да се уточни на кои футболисти няма да се разчита през следващия сезон. Бройката на играчите в Локо е доста голяма, а и в клуба са заети цели 5 квоти извън ЕС. През лятото ще се работи по оптимизиране на състава, както и по освобождаването на място за нови попълнения.

Въпреки желанието на ръководството да разчита на повече българи селекцията се очертава да е съставена почти изцяло от чужденци. Вероятно треньорът Бруно Акрапович отново ще използва богатите си контакти в опит да намери млади и песпективни играчи извън страната. Наскоро Крушарски призна, че няма български футболисти, които да са достъпни за Локо (Пд) и да отговарят на нивото на отбора.

"Смърфовете" започват подготовка на 5 юни и ще са на лагер в Боровец около 20 дни. Тимът няма да пътува до чужбина в паузата. За контроли се преговаря със сръбски и македонски клубове, които също ще участват в евротурнирите.

Сезонът на Локомотив стартира с финала за Суперкупата срещу шампиона на 3 юли. "Черно-белите" ще се включат в Лига Европа от втория кръг - на 25 юли и 1 август.

"Тема Спорт"

Източник: Novsport

Последни новини