Крушарски: Пожелавам на Ботев да падне на финала!

Крушарски: Пожелавам на Ботев да падне на финала!

Novsport

30-04-2019, 15:40

Собственикът на Локомотив Христо Крушарски влезе в словесна война с изпълнителния директор на Ботев Иван Йотков, информира Plovdiv24.bg. Темата естествено бе предстоящият исторически финал за Купата на България, който е между двата пловдивски клуба на 15 май в София.

"Призовавам да стане празник, а не война. Аз на това ще държа и винаги съм държал - да се получи едно веселие. И когато се съберем тук на площада, да се разбере, че Пловдив обича спорта. Пожелавам на Ботев да падне във финала, а на нас си пожелавам успех", заяви Христо Крушарски по време на днешната си среща в Общината с кмета на града и с представителите на четирите местни футболни клуба.

"Благодаря на г-н Крушарски и веднага да му върна пожеланието, но с обратен знак. Тоест, Ботев да победи, а той да ни поздрави за финала. След мача е ясно, че едните ще празнуват, а другите ще са леко унили. Но когато тръгнем към София, да покажем, че сме горди пловдивчани и че Пловдив е футболната столица на България", отговори пък изпълнителният директор на Ботев Иван Йотков.

Източник: Novsport

Последни новини