Кьолн иска ас на Лудогорец

Кьолн иска ас на Лудогорец

Novsport

03-06-2019, 08:08

Новият член на Бундеслигата Кьолн стяга селекция за следващия сезон и в полезрението на „козлите" е попаднал един от водещите футболисти на Лудогорец.

Според холандското издание „Elf Voetbal”, Джоди Лукоки от шампионите е сред опциите за ново попълнение. В Кьолн търсят спешно силен офанзивен футболист и са готови да платят 7-цифрена сума за него. И са се спрели на Лукоки, като според изданието той може да им излезе около 1 млн. евро. 

26-годишният конгоанец, който е юноша на Аякс, дойде в Разград през 2015 г. и оттогава изигра близо 100 мача със зеления екип. В Лудогорец той пристигна от холандския Цволе, а има и 24 мача за гранда от Амстердам, което със сигурност е бонус в биографията му.

Предполага се, че бъдещето на Лукоки ще бъде решено до края на месец юни. Лудогорец вече привлече едно крило — Мавис Чибота. Такива са още Вандерсон и Димо Бакалов, а след изтекъл наем се завръща талантливият Светослав Ковачев.

Преговорите с израелеца Дан Битон са на финалната права, което означава, че още един офанзивен футболист е близо до Разград. Така, че не е изключено от ръководството на „орлите" да се съгласят да продадат един от титулярите си през последния сезон. Лудогорец прави поне по един голям летен трансфер всяка година.

Източник: Novsport

Последни новини