Лазаретът в Лудогорец набъбва застрашително

Лазаретът в Лудогорец набъбва застрашително

Novsport

17-10-2019, 09:41

Само след седмица - другия четвъртък, Лудогорец се изправя срещу Еспаньол в третия си мач в груповата фаза на Лига Европа.

Испанският тим се очертава като основния конкурент за първото място на „орлите", които са с пълен актив от 6 т. и 8-1 голова разлика след срещите с ЦСКА Москва и Ференцварош. Успех в битката на 24 октомври с начален час 19,55 на практика ще гарантира място на „зелените" в елиминациите напролет.

Лазаретът на Лудогорец обаче набъбва застрашително след мачовете на националните отбори. В него влязоха направилият фурор Антон Недялков, който бе застигнат от проблем с аддукторите по време на евроквалификацията в Черна гора.

Мускулната травма в левия крак на друг от отбраната - централния защитник Драгош Григоре, се активира по време на тренировките с румънския национален тим. След 0:6 от Англия пък Вандерсон призна пред „Меридиан мач", че е тормозен от разтежение на сухожилие. 

„Тази травма ми е от лятото. Всеки мач играя с болка и се боря с нея на терена. Ще видим какво е положението сега. Надявам се да не е нещо сериозно", заяви 167-сантиметровият техничар. 

Много е вероятно обаче 31-годишният бразилец с наш паспорт да не започне в титулярния състав в шампионатния мач с Ботев (Пд) в Коматево този уикенд. Съществува вариант дори той да не се появи въобще на терена при благоприятен развой в събота, за да бъде съхранен за дуела с Еспаньол.

Източник: Novsport

Последни новини