Левски - Етър 1924 0:1

Левски - Етър 1924 0:1

Novsport

08-12-2018, 17:30

Левски приема Етър в двубой от 19-ия кръг на Първа лига. Мачът на ст. "Георги Аспарухов" започва в 17:30 часа.

Домакините изиграха нов слаб мач в средата на седмицата, когато направиха 2:2 като гости на Септември. „Сините“ на два пъти повеждаха в мача, но не успяха да запазят аванса си. 

Така Левски събра 38 точки в своя актив и е на цели седем зад лидера Лудогорец, докато изоставането им до втория ЦСКА е една точка. 

Левски спечели 7 от 9-те си домакинства през този сезон, а в другите две записа едно поражение и едно равенство. Загубата бе с 1:3 от Ботев Враца, така че "сините" определено не се представят убедително в последните седмици.

Домакините ще бъдат без наказания Давид Яблонски. Антони Белмонт, Аймен Белаид, Филипе Нашименто, Ривалдиньо, Луи Нганиони и Луан Виана въобще не попаднаха в групата. Вратарят Божидар Митрев е аут заради травма.  

Етър пък е една от приятните изненади през този сезон. "Виолетовите" играят добър футбол и заемат седмо място с 27 точки като са само на пет от Топ 4.

Треньорът на Етър Красимир Балъков има да решава големи проблеми. Аут за двубоя е халфът Георги Сърмов. Под въпрос е и участието на Аласана Мане и Ерик Почански, като за тях ще се решава в последния момент.

МАЧЪТ МОЖЕ ДА ГЛЕДАТЕ ТУК

Novsport ще проследи двубоя на живо за вас посредством чат коментар на по-интересните събития.

Източник: Novsport

Последни новини